Nesodden Velforbund

Avisens forside
Tidligere artikler
Tidligere trykte utgivelser av Velavisen
Våre medlemsvel
Til Nesodden velforbunds webside
Nesodden velforbund på
facebookStøtt NVF med
din grasrotandel!
Grasrotandelen


tips en venn

Comeback som leder i Nesodden Velforbund:

 

Utskriftsformat: Link til side 1 i Fellesvelets avis nr 1/20 (28.10.2020)


I utgangspunktet er det ikke velet men veilaget som har ansvaret for vedlikehold av privat vei, hvis ikke annet er avtalt. - Og veilaget er der egentlig allerede, for det er de som bor langs veien og eier den, bruker den eller har bruksrett til den, som automatisk er dette veilaget.

 

Knut jobber i politiet og har rukket å gifte seg, fått 2 barn og flyttet til Oksval siden han gikk av som leder i NVF i 2015.
Han sier at han som leder vil ha fokus på å videreføre det gode arbeidet velforbundet har gjort, øke
synligheten av vårt arbeid og være en pådriver for at vi blir en større partiuavhengig maktfaktor på den lokale politiske arena.
”Jeg ønsker å bidra til at våre medlemmer opplever økt grad av verdi gjennom medlemskap i NVF, ikke bare i form av strøkasser og sand, men også gjennom økt kompetanse på hvordan man drifter og utvikler et vel. NVF kan ikke bare assosieres med brøyting og veilys, selv om dette selvfølgelig er viktig for
mange. Det større bildet handler om infrastruktur, fellesgoder, livskvalitet og forvaltning av de særegenheter som nettopp gjør Nesodden til Nesodden. NVF har en helt unik kontakt med Nesoddens innbyggere og det er mellom disse det gode liv skapes”.

lederskifte

Neida de sloss ikke om klubba, :) - selv om det kan se sånn ut med den nye Korona-hilsemåten vi har nå for tiden. Avtroppende leder Terje Larsen overrekker gjerne klubba til vår nye leder, Knut Ertresvaag.

 

Foto: Per Hopsø 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Velavisen utgis av Nesodden Velforbund - epost. kontakt@nesoddenvelforbund.no