Nesodden Velforbund

Avisens forside
Tidligere artikler
Tidligere trykte utgivelser av Velavisen
Våre medlemsvel
Til Nesodden velforbunds webside
Nesodden velforbund på
facebookStøtt NVF med
din grasrotandel!
Grasrotandelen


tips en venn

NESODDEN VELFORBUND JAKTER PÅ SIN NYE STYRELEDER!

5.2.2015 - av Grethe Marie Belboe

- Er du opptatt av brøytesaken?
- Eller sikkerheten langs våre kronglete veier!
- Har du lyst til å drive parti-politisk uavhengig
  påvirkningsarbeid for lokalmiljøet?
- Er du en person som vil lokalmiljøet vel? ;)

Da er du kanskje rette person til å lede hele sulamitten?

 

 

ny styreleder


Nesodden Velforbund trenger en ny leder.

Kanskje du synes det høres interessant ut å videreføre det gode arbeidet som Knut og hans forgjengere har satt i gang, eller kanskje du har noen nye gode ideer og tenker at «dette ville jeg gjort annerledes» og har lyst til å endre på ting og tang? Uansett – er du interessert i å ta ansvar for lokalmiljøet så ta kontakt på mail til Nesodden Velforbund.

 

Det eneste kravet er at du er engasjert, har lyst til å drive med frivillig arbeid i et styre som består av positive og engasjerte mennesker, og at du er medlem i et vel som er medlem i Nesodden Velforbund.

 


Les hva Knut - avtroppende styreleder, sier om det å være engasjert som leder i Nesodden Velforbund:


Knut


"Å være leder for Nesodden Velforbund har for meg vært en stor glede. Det har vært en utrolig god følelse å få være den som har det ærbare oppdraget å representere 60% av nesoddingene uten at det skal være partipolitisk; en felles front for dugnad, utvikling og godt nabolag. Jeg får om ikke daglig, så i alle fall flere ganger i uken henvendelser fra beboere, media og politikere. Henvendelsene er av forskjellig karakter, fra alt fra tomtegrenser, utbygging, brøyting og kommunale vedtak. Hva mener vi om…? Hvordan løser man…? Hvem har lov til…? Listen er også lang fra andre lag og foreninger som ønsker å ha velforbundet som sparringspartner eller med på ulike arrangementer; de vet vi har gjennomslagskraft og ønsker å lære av oss, jobbe sammen med oss og få bistand av oss. Det er denne kontakten med folket som danner grunnlaget for mitt engasjement, stolthet og samtidig ydmykhet. For er ikke dette hjørnesteinen i ett hvert dugnadsarbeid? Engasjement over å få planlagt og gjennomført et arbeid, stolthet over dine resultater og ydmykhet mot alle de utrolige menneskene som støtter opp under arbeidet og får glede av fruktene det høster?"

Knut


 

 


Her finner du det sittende styret.


  ANNONSER:

 

annonse

 

annonse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Velavisen utgis av Nesodden Velforbund - epost. kontakt@nesoddenvelforbund.no