Nesodden Velforbund

Avisens forside
Tidligere artikler
Eiendomsoverdragelser
Tidligere trykte utgivelser av Velavisen
Våre medlemsvel
Til Nesodden velforbunds webside
Nesodden velforbund på
facebookStøtt NVF med
din grasrotandel!
Grasrotandelen


tips en venn

Nesoddmarkedet:

 

Nesoddmarkedet

www.nesoddmarkedet

 

Etter 2 vellykkede bruktmarkeder i Popup-parken ved Tangenten i august og september i år, ble Nesoddmarkedet dratt igang av frivillige krefter. Her bidrar alle som deltar, til å holde markedet i gang og det koster ingenting å stå der. Tanken og idealismen bak markedet er at alle skal være velkomne og profilen er gjenbruk, ”down to earth” og mangfold.
Markedet er i utgangspunktet et ikke-kommersielt bruktmarked, så her kan du finne mye rart og spennende som vi Nesoddinger har funnet frem fra glemte skap, loft og garasjer.
I tillegg finnes det også en hel haug av folk som driver med mye rart og som lager spennende ting her på Nesodden, og de inviteres også til å delta på markedet vårt.
Vi ønsker å vise frem mangfoldet vi har her på Nesodden og førstkommende lørdag, den 13. okt. kl. 10-15 er det duket for vår første markedsdag som Nesoddmarkedet, og denne gangen har vi
Halloween-tema!

Har man lyst til å stille opp med bod, kan man melde seg til diskusjonsgruppa vår på Facebook og melde seg på markedet der.

Vi har også vært så heldige å få regien av Nesodden kommunes tradisjonsrike julemarked på Tangen den 1. des. Her blir det stemningsfullt julemarked, samt julegrantenning og julenisse med godteposer.

Alle fra fjern og nær, som er interessert i å se hva Nesodden har å by på, er velkommen til markedet vårt!

Vi håper mange kommer og besøker oss!

Følg oss på Facebook.


  ANNONSER:

 

annonse

 

annonse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Velavisen utgis av Nesodden Velforbund - epost. kontakt@nesoddenvelforbund.no