Nesodden Velforbund

Avisens forside
Tidligere artikler
Tidligere trykte utgivelser av Velavisen
Våre medlemsvel
Til Nesodden velforbunds webside
Nesodden velforbund på
facebookStøtt NVF med
din grasrotandel!
Grasrotandelen


tips en venn

Nesoddmarkedet:

 

Nesoddmarkedet

www.nesoddmarkedet

 

Etter 2 vellykkede bruktmarkeder i Popup-parken ved Tangenten i august og september i år, ble Nesoddmarkedet dratt igang av frivillige krefter. Her bidrar alle som deltar, til å holde markedet i gang og det koster ingenting å stå der. Tanken og idealismen bak markedet er at alle skal være velkomne og profilen er gjenbruk, ”down to earth” og mangfold.
Markedet er i utgangspunktet et ikke-kommersielt bruktmarked, så her kan du finne mye rart og spennende som vi Nesoddinger har funnet frem fra glemte skap, loft og garasjer.
I tillegg finnes det også en hel haug av folk som driver med mye rart og som lager spennende ting her på Nesodden, og de inviteres også til å delta på markedet vårt.
Vi ønsker å vise frem mangfoldet vi har her på Nesodden og førstkommende lørdag, den 13. okt. kl. 10-15 er det duket for vår første markedsdag som Nesoddmarkedet, og denne gangen har vi
Halloween-tema!

Har man lyst til å stille opp med bod, kan man melde seg til diskusjonsgruppa vår på Facebook og melde seg på markedet der.

Vi har også vært så heldige å få regien av Nesodden kommunes tradisjonsrike julemarked på Tangen den 1. des. Her blir det stemningsfullt julemarked, samt julegrantenning og julenisse med godteposer.

Alle fra fjern og nær, som er interessert i å se hva Nesodden har å by på, er velkommen til markedet vårt!

Vi håper mange kommer og besøker oss!

Følg oss på Facebook.


  ANNONSER:

 

annonse

 

annonse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Velavisen utgis av Nesodden Velforbund - epost. kontakt@nesoddenvelforbund.no